fbpx
Gratis patroon, Haken, Malabrigo, muts

Gratis patroon voor leuke gehaakte beanie/Free pattern for crochet beanie

Aangezien de winter toch maar niet wil komen begin ik aal aan lichte lente-mutsen te denken! Op deze blog vond ik een gratis patroon voor een leuke gehaakte beanie. Ik heb hem al twee keer gemaakt, telkens in Malabrigo Rios. Je hebt minder dan 1 streng nodig. Ik gebruik haaknaald nummer 4.

Unlike the rest of the world, no sign of Winter here in Belgium. So I’ve already made some spring-beanies ;-). The free pattern is available on a blog. Yarn I used is Malabrigo Rios. Made two already, one in Paris Midnight (dark blue) and one in Bobby blue. They make great gifts!

www.wolwereld.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Volg onze Facebook pagina om geen enkele update te missen!