fbpx
Boeken, Patronen

Een boek vol vrolijke zomerse haakpatronen

Mollie Makes: haken

Dit haakboek is ook ideaal voor beginners.

In deel 1 van het boek staan 15 patronen voor leuke accessoires. In deel 2 van het boek worden haaktechnieken uitgelegd. Alle basissteken staan er duidelijk in uitgelegd, met stap-voor-stap tekeningen. Maar ook de doorwinterde pro-haker kan er tips, trucs en technieken in vinden om zijn/haar haaktechniek bij te spijkeren. Decoratieve steken, meerderen, gehaakte randen en verschillende afwerkingstechnieken komen aan bod.

Deze handige ringband van Mollie Makes biedt 15 eigentijdse haakprojecten. De projecten variëren van accessoires zoals smartphonehoesjes tot kussens en homedecoraties. De ideeën uit dit boek zijn samengesteld door bekende ontwerpers in de craftwereld. Elk project is voorzien van heldere beschrijvingen, stap-voor-stapfoto’s en sfeerfotografie in retro-stijl.
Dit boek van Mollie staat garant voor uren haakplezier!

Als een voorsmaakje kan je hieronder alvast het patroon vinden voor de onderzetter-rozet in beige en rood met een wit randje. Meer leuke haakpatronen? Bestel nu het boek via deze link.

Het boek is uitgegeven door Tirion Creatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom

Volg onze Facebook pagina om geen enkele update te missen!